Contact

030-2272480
info@maimai.nl

Bezoekadres
Stationsplein 32
3511 ED Utrecht

Over de kracht van een trouwfilm

Je bruiloft is de mooiste dag van je leven. Natuurlijk wil je deze vastleggen. Trouwfilms zijn dan ook dé manier om later nog een keer optimaal van je huwelijksdag te genieten. Maar dat kan door foto’s toch ook? Dat is waar, maar daarom geven we je hier de beste redenen om voor een bruiloftsfilm te kiezen: de kracht van een trouwfilm.

Trouwfilm: de échte belevenis

Iedere bruiloft is uniek en heeft een eigen verhaal. Foto’s vertellen dit verhaal een stuk minder. Wanneer je voor een trouwfilm kiest heb je niet alleen de momentopname, zoals bij een foto. Door een trouwfilm herbeleef je de mooiste momenten van je dag zoals ze echt waren. Belangrijk hierbij is dat je bij een trouwfilm de mooie woorden tijdens een speech of de prachtige muziek tijdens je ceremonie opnieuw hoort. Hierdoor beleef je, in tegenstelling tot bij het doorbladeren van je fotoalbum, met een trouwfilm het echte moment opnieuw.

Samen genieten

Een trouwfilm is de perfecte manier om samen met je vrienden of familie de mooiste dag van je leven opnieuw te beleven. Natuurlijk kun je samen met partner je trouwalbum doorbladeren, maar het is toch veel mooier om samen met de mensen waar je het meest van houdt de prachtige beelden die door de videograaf geschoten zijn te bekijken? Een film van je bruiloft vertelt het echte verhaal van je trouwdag, dat je maar al te graag wil laten zien aan de mensen waarom je geeft.

Een trouwdag vol hoogtepunten

Het liefst mis je geen moment van je trouwdag. Maar hoe je ook je best doet, er zullen altijd momenten zijn die je niet bewust kunt meemaken. Daarom is een trouwfilm een uitstekend idee. Zo kun je, door middel van beeld en geluid, alsnog de grappige, onverwachte of ontroerende momenten meemaken die je wellicht op de dag zelf door de drukte net even gemist had. Door een trouwfilm geniet je op een later tijdstip alsnog van de prachtige momenten tijdens de mooiste dag van je leven.