Contact

030-2272480
info@maimai.nl

Bezoekadres
Stationsplein 32
3511 ED Utrecht

FAQ

Voor de grote dag

 • Hoe weten we of jullie nog beschikbaar zijn op onze datum ?

  Op de website kun je een formulier invullen om te checken of jullie datum nog beschikbaar is. We raden aan dit zo snel mogelijk aan te vragen aangezien we snel volgeboekt worden.

 • Doen jullie ook internationale bruiloften ?

  Jazeker! Graag reizen we met jullie af naar de mooiste buitenlandse bestemmingen om jullie ja-woord vast te leggen. We hebben ervaring in Frankrijk en Duitsland. 

 • Moeten we vooraf betalen ?

  Als we hebben afgesproken om jullie dag te filmen, vragen we een aanbetaling van 40% van het volledige bedrag. Dat doen we om ons risico in te dekken. We leggen de datum officieel vast met ondertekening van de offerte.

Op de grote dag

 • Welke apparatuur gebruiken jullie ?

  We werken met de Panasonic S1H. Dat is een kleine camera met Ultra HD kwaliteit. We zorgen dat alles er dus op en top uit ziet, maar dat we ook niet teveel opvallen. Ook hebben we inmiddels ondervonden dat we hiermee de meest oprechte reacties en emoties in beeld kunnen brengen zonder dat er zenuwen zijn voor 'de camera'.

  We hebben ook de beschikking over drones, stabilizers, cine-lenzen en andere professionele apparatuur. Elk jaar zorgen we weer voor een verbetering van de beeldkwaliteit. 

 • Met hoeveel mensen komen jullie ?

  We komen met zoveel mensen als jullie willen. Het voordeel van twee of meer cameramannen is dat je net wat meer invalshoeken hebt tijdens de bruiloft. We kunnen dan ook de voorbereidingen van de bruid en de bruidegom filmen. Het nadeel is dat het wat duurder is. 

 • Nemen jullie zelf eten en drinken mee ?

  Het zou fijn zijn als er voor ons eten geregeld kan worden. Als dat niet mogelijk is, is dat ook geen probleem. Zolang we daar maar van te voren van op de hoogte worden gebracht. Eten doen we overigens niet in dezelfde ruimte als het bruidspaar en de gasten.

Na de grote dag

 • Hoe wordt de film afgeleverd ?

  De film wordt opgestuurd via Wetransfer. We sturen jullie de film in mp4 bestand op, wat betekent dat de film in principe op alle digitale apparaten kan worden bekeken. We filmen alles in full-hd. Dat wil zeggen dat er gefilmd wordt met een resolutie van 1920x1080. We kunnen ook filmen in Ultra-HD als jullie dat willen. 

 • Hoe lang duurt het voordat de film klaar is ?

  Zes tot acht weken, afhankelijk van de drukte.

 • Laten jullie onze film ook aan andere mensen zien ?

  We zijn altijd erg blij met het eindresultaat van onze trouwfilms. We willen onze trouwfilms daarom graag aan anderen laten zien. Dat doen we uiteraard altijd in overleg met jullie. Als jullie liever niet hebben dat anderen jullie film zien, respecteren wij dat natuurlijk.