Contact

030-2272480
info@maimai.nl

Bezoekadres
Stationsplein 32
3511 ED Utrecht

Unplugged-wedding

Iedere gebeurtenis, positief of negatief, wordt tegenwoordig vastgelegd en gedeeld op social media. Het lijkt alsof iedereen continu met zijn of haar telefoon in de hand staat om alles op het internet te plaatsen. Ook op bruiloften is dit natuurlijk het geval. Zie jij dit liever anders op je eigen bruiloft? Dan is er nu een trend waar je heel vrolijk van wordt: de unplugged-wedding.

Geen Smartphones...

De unplugged-wedding houdt in dat het bruidspaar haar gasten verzoekt om telefoons en tablets uit te schakelen of op te bergen tijdens de ceremonie. Hierbij schakelen zij een foto- en videograaf in om de dag vast te leggen, zonder dat er overal smartphones opduiken.

Op de dag van je huwelijk zijn jij en je partner het stralende middelpunt. Je hoopt natuurlijk dat je gasten zo veel mogelijk meegenieten van jullie dag. Dit kan natuurlijk het beste wanneer zij niet steeds in de weer met hun telefoon zijn. Veel stellen kiezen er dan ook voor om het gebruik van smartphones zo veel mogelijk van hun bruiloft te weren.

...wel je bruiloft laten filmen

Natuurlijk, wanneer je ervoor kiest om je huwelijksdag zoveel mogelijk smartphone-vrij te krijgen, is het slim om de ceremonie en het feest toch zo goed mogelijk te laten vastleggen. Een foto- en videograaf kunnen hier natuurlijk voor zorgen. Door de veel betere kwaliteit van professionals beschik je na de mooiste dag van je leven over prachtig materiaal, dat je altijd kunt delen via de sociale media. Mooie bijkomstigheid is dat je op de door de videograaf geschoten beelden weinig mensen met telefoons in handen ziet staan, waardoor de aandacht extra op jullie wordt gericht.