Contact

024-2022255
info@maimai.nl

Bezoekadres
Tarweweg 9G
6534 AM Nijmegen

Wie zijn wij

Robin

Robin is eigenaar van Mai Mai Trouwfilms en Orange Films. Hij vindt bruiloften het allerleukste om te doen.  Daarnaast doet Robin altijd de kennismakingsgesprekken. Zo kan hij het beste bepalen welke cameraman er bij het bruidspaar past voor de opname. 

Ivo

Ivo is een enorm goede cameraman. Hij heeft altijd oog voor de meest creatieve shots. Als Ivo op een bruiloft filmt dan gaat die altijd voor unieke plaatjes. Wat ook heel fijn is is dat die altijd heel vrolijk is op een bruiloft. Al die blije mensen bij elkaar blijft heel speciaal. 

Sten

Sten werkt ongeveer een jaar voor Mai Mai Trouwfilms. Grote kracht van Sten is dat die een goed gevoel voor het 'moment' heeft. Dat betekent dat hij ziet wanneer iets staat te gebeuren. Daarnaast is het een erg sociale kerel en is die zelfkritisch. 

Martijn

Martijn is de jongste van het stel. Hij is ontzettend getalenteerd en maakt fantastische beelden. Hij is ook onze drone-piloot. De mooiste opnames worden van boven gemaakt. Daarnaast heeft hij heel veel bruiloften gemonteerd. Het mooiste vindt hij de emoties van een bruidspaar vast te leggen. Het blijft altijd een bijzondere dag.